Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Thuis bij Lisa en Nibbit

Lisa heeft enige tijd geleden Nibbit bij ons gehaald en kwam ook weer een vriendinnetje voor hem halen. We hebben een super lieve uitgebreide recensie ontvangen van Lisa. En die wil ik graag met jullie delen.


Ik had al langere tijd de wens om een Teddy dwerg konijn te nemen. Aangezien wij druk waren met verbouwen en verhuizen hebben we wel een tijdje gewacht. Hierdoor had ik wel voldoende tijd om rustig opzoek te gaan naar een Fokker. Via de Facebookgroep kwam ik terecht bij Amanda. Behalve de afstand, was het gene wat mij erg aanspraak de manier waarop ze voor de konijntjes zorgt. Met veel liefde en aandacht worden de kleintjes groot gebracht en ze krijgen alle rust en ruimte om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen.

Toen de verbouwing vorderde besloot ik alvast wat informatie in de winnen bij konijnenstal TeddyLove voor de eventuele nestjes die eraan zouden komen. Ze kon me op een wachtlijst zetten en op 24 september werd onze Nibbit geboren!

Tijdens de weken die volgde kreeg ik regelmatig updates met nieuwe foto’s en de voortgang van onze kleine. Ook reageerde Amanda altijd erg snel op alle vragen die ik had. En toen bleek dat wij op vakantie zouden zijn als Nibbit opgehaald mocht worden was het dan ook geen probleem dat we een weekje later kwamen. Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan het advies van Amanda is dat ze vooral aangeeft hoe zij het doet, maar niet oordeelt over eventuele andere manieren van aanpak.

Ook het ophalen van Nibbit was super fijn! We hebben nog even een bakje koffie gedronken zodat Nibbit ons rustig kon leren kennen en wij tegelijkertijd onze vragen over Amanda konden uitstorten. Daarnaast liet ze ons zien hoe ze met het voer omging, het kammen van Nibbit en waar we op moesten letten voor het knippen van zijn nagels. Met een stamboom, zakje overgangsvoer en een lief konijn in onze armen gingen we dan ook goed voorbereid naar huis.

 

Nibbit mee naar huis

Nibbit is een super lief konijntje. Je merkte gelijk vanaf het begin dat hij gewend is aan mensen om zich heen en om geknuffeld te worden. Hij was dan na thuiskomst al snel gewend en ondertussen rent hij door onze hele kamer heen.

Wij zijn super tevreden over konijnenstal TeddyLove en ik zou iedereen aanraden hier je Teddy dwerg konijn te halen. Wij kunnen dan ook niet wachten om a.s. vrijdag het vriendinnetje voor Nibbit op te halen bij konijnenstal TeddyLove!

 

Laat een Reactie achter

Mobiele versie: Ingeschakeld