Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Prijzen en reserveringen

Wij hanteren de volgende prijzen voor Teddy Dwergjes:

  • Teddy Dwerg  met afstammingsbewijs voor de knuffel €40,-
  • Teddy Dwerg met stamboom & oormerk voor de fok €50,-
  • Oudere dieren op aanvraag, neem hiervoor contact op via ons contact formulier of via de mail.

Ik vraag een aanbetaling van €15,- en het konijntje is voorlopig gereserveerd totdat ik de aanbetaling binnen heb. Een konijntje blijft één week voorlopig gereserveerd daarna komt hij weer te koop te staan. Mocht u het konijntje annuleren, dan krijgt u het aanbetaalde bedrag niet terug. Wanneer het konijntje onverhoopt ziek wordt of komt te overlijden dan krijgt u het aanbetaalde bedrag wel terug. Alleen gezonde konijntjes worden aan nieuwe baasjes mee gegeven! Wanneer een konijntje te klein is of wanneer ik de gezondheid niet vertrouw, gaat het konijntje niet mee naar een nieuw huisje. De konijnen gaan gezond en gecheckt met je mee. Geen aansprakelijkheid nadat het konijntje is opgehaald, de verantwoording is dan voor de nieuwe eigenaar. Geen garantie voor terugslag, fout geslacht of doktersrekeningen. Ik behoud mij in alle tijden een reservering te annuleren.

Mijn konijnen zijn allemaal in het bezit van een stamboom. Deze mag je uiteraard bekijken wanneer je het konijntje op kan halen. De konijnen voor de knuffel krijgen een afstammingsbewijs mee.

Het belang van waar mijn teddy dwerg konijnen verblijven en dat het goed met ze gaat is GROOT! Bij twijfel gaat de koop niet door!

 

Speciale verzoeken:

Je kunt een aanvraag doen via het contact formulier om op de reserveringenlijst te komen, mocht er niks beschikbaar zijn of als je specifiek opzoek bent naar een bepaalde kleur of geslacht. Wanneer er konijntjes beschikbaar komen, wordt je als eerste gecontacteerd.

 

Teddy Dwerg Konijntjes reserveren:

Wanneer ik besloten heb welke konijnen wij niet aan gaan houden voor de fok, dan informeren wij eerst de mensen die op mijn reserveringenlijst staan volgorde van binnenkomst. Daarna komen de jonge Teddy Dwerg konijntjes individueel op mijn verkoop pagina te staan. Dit doen wij als ze ongeveer 5 weken oud zijn en zeker zijn van de geslachten. Ze kunnen vanaf dan ook gereserveerd worden.

Wij maken de baby konijntjes hand tam gemaakt zorgen dat ze gewent raken aan het kammen. Ook zijn onze konijntjes kinderhandjes gewent. Rond de 8 weken mogen de kleine baby konijntjes gaan verhuizen naar hun nieuwe baasjes. Ze stoppen met drinken bij mama vanaf 7 weken. Mocht het gebeuren dat je een jonger konijntje uit een ander nestje hebt gereserveerd dan mag het oudste konijntje natuurlijk hier blijven zodat ze samen in één keer kunnen verhuizen. Mocht het gebeuren dat je het konijntje pas na twee weken dat het konijntje mag verhuizen op kan halen, dus als het konijntje 10 weken is, dan vragen wij €2,- verzorging per dag.

Wij maken gezamenlijk een afspraak voor de ophaal datum en tijd. Bij het ophalen verzoeken wij om een vervoerskistje mee te nemen of een doos waarin het konijntje vervoerd kan worden. Het konijntje krijgt dan zijn afstammingsbewijs of stamboom mee en een zakje overgangsvoer. Dit voer kan je vanaf dag twee mixen met het voer wat je uiteindelijk aan je konijn wilt gaan geven.

Mocht het zo zijn dat u een konijntje aanschaft en na een paar uur, een dag, een week, enkele maanden of jaren spijt hier van krijgt, kunt u het konijntje terug brengen, maar wij geven dan geen geld terug. Kan je om wat voor reden dan ook niet meer voor je nijn zorgen, neem dan ten alle tijden contact op met ons, dan kunnen we samen een goede oplossing vinden! Ter voorkoming dat hij/ zij in het asiel terecht komt! Wij gaan dan op zoek naar een nieuw huisje voor de Teddy Dwerg.

Een konijntje kan erg van slag raken van de verhuizing, dus gun je nieuwe nijn de nodige dagen rust  om te kunnen wennen aan zijn nieuwe huis.

Wanneer u achteraf nog vragen heeft, dan kunt u die altijd stellen via ons contact formulier, de mail of via onze Facebook pagina.

Wij hopen op u begrip met deze voorwaarden, wij hopen hiermee goede afspraken te kunnen maken. Voel je vrij om ten alle tijde contact met mij op te nemen als je twijfelt en/ of  zorgen maakt.

Mobiele versie: Ingeschakeld